Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

AMSTERDAM

Gillis van Ledenberchstraat 34 E - 1052 VH
€950.000 k.k.
foto 1 Gillis van Ledenberchstraat
foto 2 Gillis van Ledenberchstraat 34 E
foto 3 Gillis van Ledenberchstraat 34 E
foto 4 Gillis van Ledenberchstraat 34 E

View all 42 images

Description

Gillis van Ledenberchstraat 34-E, 1052 VH Amsterdam

Spectaculair loftappartement aan het water van maar liefst 175m² op een laag! Dit bijzondere appartement is erg toegankelijk door de ligging op de begane grond en is gelegen in een voormalige boekbinderij van Stokkink. Deze binderij is in 2010 vernieuwbouwd en getransformeerd in een bijzonder appartementencomplex voorzien van eigen parkeergarage waar een parkeerplek bij te kopen is.

Bereikbaarheid
Het karakteristieke complex De Oude Binderij is zeer gunstig gelegen in voormalig stadsdeel Westerpark en op loopafstand van de gezellige Jordaan met haar vele restaurantjes, cafés en andere uitgaansgelegenheden. Ook het recent gezellige Westerparkterrein met al haar culturele mogelijkheden bevindt zich binnen handbereik. In de directe omgeving treft u verder winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn). Parkeren doet u direct voor de deur, het pand is namelijk voorzien van een interne parkeergarage.

Indeling
Begane grond
Gemeenschappelijke entree, ruim opgezette hal met toegang tot het complex. Vanuit deze hal is er aan de achterzijde toegang tot de loft.

Entree, hal met toegang tot de praktische berging en wasruimte. Toegang tot de riante living aan de achterzijde met spectaculair uitzicht over de Kostverlorenvaart. De loft beschikt over twee meterslange harmonicaramen aan de waterzijde, gelegen op het westen. Door deze ligging geniet u hier ´s middags tot zonsondergang van een heerlijk buitengevoel door de ingebouwde loungebank. Door de breedte van de loft (ruim 11 meter) beschikt het over bijzonder veel lichtinval. De luxe open keuken met eiland is van alle denkbare gemakken voorzien zoals een 6-pits gasfornuis met oven, stoomoven, koffiemachine (beiden Siemens), koelkast, vriezer en Quooker. De drie slaapkamers zijn vanuit de living bereikbaar en doordat de prachtige gietvloer onder de binnenwanden doorloopt is de indeling eenvoudig nog aan te passen naar een ieder zijn smaak. De strakke badkamer is voorzien van een extra breed ligbad (1.2m), inloop rainshower en dubbele wastafel met meubel. Het separate toilet met fontein is bereikbaar vanaf de hal. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en beschikt over prachtige industriële looks zoals robuuste pilaren en een betonnen plafond.

Gillis van Ledenberchstraat: Griffier van de Staten van Utrecht (1550-1618), medestander van Van Oldenbarneveldt en door prins Maurits gevangengezet. De straat droeg eerder de naam Tweede Hugo de Grootdwarsstraat (Rb. 13-10-1897 en 19-1908). (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
- Loftappartement van ca. 175m² (NEN2580)
- Drie slaapkamers
- Gelegen aan het water
- Achtergevel bestaat grotendeels uit ramen en is te openen middels harmonicasysteem
- Mogelijkheid om de parkeerplek in de garage bij te kopen a €50.000,- k.k.
- Gelegen in complex De Oude Binderij
- Ruime VVE, professioneel beheer door NeWoMij
- Servicekosten bedragen €300
- Gelegen op eigen grond!
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

features

Transfer of ownership
price
€ 950.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
benedenwoning
Building type
Construction period
2010
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
175 m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
612 m3
Plot size
m2
Contactpersoon

Henriette van Keulen-Strumphler profile image

Henriette van Keulen-Strumphler
Real estate agent

+31 6 487 906 64
info@strumphlermakelaars.nl

Strumphler Makelaars

Oscar Mendliklaan 9
2111 AS Aerdenhout


023-5243424


info@strumphlermakelaars.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us