Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Sweelincklaan 7 - 3723 JA
€948.000 k.k.
foto 1 Sweelincklaan
foto 2 Sweelincklaan 7
foto 3 Sweelincklaan 7
foto 4 Sweelincklaan 7

View all 40 images

Description

Aan het begin van de Sweelincklaan staat deze goed onderhouden en vooral opvallend lichte halfvrijstaande dertiger jaren villa. De villa kenmerkt zich door haar fraaie en robuuste uitstraling en is gelegen op een absolute toplocatie. Met vijf slaapkamers, twee badkamers en veel leefruimte biedt deze woning uitstekende mogelijkheden voor (grotere) gezinnen. Op korte afstand zijn lagere scholen, winkels en het NS-station van Bilthoven gelegen.

Indeling
Entree, hal, toilet met fontein, toegang tot kelder en woonkamer. De L-vormige woonkamer is geheel voorzien van een houten plankenvloer en een gashaard in de voorkamer. Vanuit de achterkamer wordt via een “en-suite” de serre bereikt, evenals de half open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het terras aan de achterzijde van het huis is zowel vanuit de serre als vanuit de keuken bereikbaar.

Via de bordestrap wordt de 1e etage bereikt, alwaar 3 slaapkamers en een badkamer zijn gesitueerd. De ouderslaapkamer die aan de voorzijde is gelegen heeft de beschikking over een loggia, de werk- annex slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een fraaie schouw en dubbele deuren naar het balkon. In de badkamer zijn een douche, whirlpool-bad en dubbele wastafel aanwezig. Er is voorts een separate toiletruimte.

Een luie trap leidt u naar de 2e verdieping. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer (met douche, wastafel, toilet en opstelling wasmachine en droger) gelegen. De ene slaapkamer heeft een dakkapel over de gehele breedte van de ruimte, de andere slaapkamer heeft – op de 3e etage – een heerlijke speel- c.q. loungeruimte.

In de achtertuin staat een in hout opgetrokken schuur met bergvliering. In de voortuin staat een royale fietsenberging en is er de mogelijkheid om op eigen terrein twee auto’s te parkeren (met laadpaal).

Kenmerken van deze woning zijn:
-Perceelgrootte 499 m2
-Geheel voorzien van dubbele beglazing, geïsoleerde kapconstructie
-Originele paneeldeuren en glas-in-lood elementen aanwezig
-Keuken voorzien van vloerverwarming
-Provisiekelder
-Uitstekende ligging in Bilthoven-Noord

Aanvaarding in overleg.

features

Transfer of ownership
price
€ 948.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Villa
Building type
2-onder-1-kapwoning
Construction period
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
175 m2
Exterior space attached to the building
7 m2
External storage space
13 m2
Volume in cubic meters
728 m3
Plot size
499 m2
Contactpersoon

Henriette van Keulen-Strumphler profile image

Henriette van Keulen-Strumphler
Real estate agent

+31 6 487 906 64
info@strumphlermakelaars.nl

Strumphler Makelaars

Oscar Mendliklaan 9
2111 AS Aerdenhout


023-5243424


info@strumphlermakelaars.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us