Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest exclusieve woningmakelaars door geheel Nederland. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Dutch Properties

Jávea

-
€1.435.000 k.k.
foto 1

Description

NIEUW PROJECT VAN 4 FANTASTISCHE VILLA'S OP TOP LOCATIE JAVEA!!


Deze luxe moderne villa ‘Da Vinci’, één van de vier,  is gesitueerd op een vlak perceel van 1198m2 heeft een mooi uitzicht op de middellandse zee en op indrukwekkende rotspartijen.


De villa is gelegen op de hoogste punt van van de Pino-Azul urbanisatie, waardoor u van de mooiste vergezichten verzekerd bent en een uitstraling van exclusiviteit ervaart.


Het open concept design komt voor uit de rechthoekige vormen en het architectonische design van de hand van Salva Aspas. Villa Da Vinci bestaat uit 5 en-suite slaapkamers, verdeeld over 3 verdiepingen.Het huis is aan de voorkant volledig open, waardoor er in iedere ruimte aangenaam natuurlijk licht is en er vanuit alle kamers genoten kan worden van de waanzinnige vergezichten.


Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping zijn er ruime terrassen, vanwaar u kunt genieten van het uitzicht. De begane grond kent een open plan met een ruime living, een eetkamer en een open keuken. Tevens is er een aparte waskamer en een gastenverblijf met badkamer en-suite.


Via een zwevende trap komt u op de bovenverdieping, welke bestaat uit 3 ruime slaapkamer met ieder een en-suite badkamer. Bovenal valt hierbij de master bedroom op, welke met zijn bijzondere design een luxueuze uitstraling geniet die is doorgetrokken naar de badkamer en de kleedkamer.


Andere opvallende ruimtes in dit huis bevinden zich in de benedenverdieping, daar treft u een verwarmd binnenzwembad met jacuzzi, een thuisbioscoop, nog een slaapkamer met badkamer en-suite en een zeer riante garage.


Buiten bevindt zich een infinity zwembad met daaraan een lounge met vuurpit, buitenkeuken en een BBQ-plaats. Vanaf deze plek kunt in de zomer genieten van de zonsondergang met het unieke uitzicht.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.435.000 k.k
Status
Acceptance
Reference
VC18015
Construction
Kind of house
Villa
Building type
Construction period
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
228 m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
0 m3
Plot size
1198 m2
Contactpersoon

Henriette van Keulen-Strumphler profile image

Henriette van Keulen-Strumphler
Real estate agent

+31 6 487 906 64
info@strumphlermakelaars.nl

Strumphler Makelaars

Oscar Mendliklaan 9
2111 AS Aerdenhout


023-5243424


info@strumphlermakelaars.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us